Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ۲۲۲ روز پرحادثه که از ورزشگاه آزادی شروع شده بود، در همین استادیوم به اتمام رسید. البته که تفاوت‌هایی بین این آغاز و پایان بود. بازی اول مقابل هوادار بدون تماشاگر بود و به بردی سه امتیازی منجر شد و مسابقه هفته پایانی در ورزشگاه مملو از جمعیت به انجام رسید و برنده‌ای نداشت اما به یک جام قهرمانی انجامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامی که بعد از ۹ سال نصیب آبی‌پوشان شد.

استقلال فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را با فرهاد مجیدی شروع کرد و در عین تعجب با او به اتمام رساند. فصلی که آغشته به کنار گذاشته شدن از لیگ قهرمانان آسیا بود و همین مساله تعداد بازی‌های برگزار شده‌ی تیم پرطرفدار پایتخت را به عدد ۳۳ کاهش داد. هفت ماه و ۲۲ روز رقابت دشوار که با شیرینی تمام شد. استقلال بعد از ۹ سال قهرمان لیگ شد؛ رکورد کسب امتیاز را زد؛ کمترین گل خورده را به ثبت رساند و به اولین تیمی تبدیل شد که در یک فصل از لیگ برتر، شکستی را متحمل نشد.

ابتدا نتایج استقلال در این فصل را در لیگ برتر و جام حذفی به صورت تیتروار نگاه می‌کنیم:

۲۸ مهر: استقلال ۱-۰ هوادار: جعفر سلمانی ۶۰

۳ آبان: ذوب‌آهن ۰-۲ استقلال: کوین یامگا (۲۷ و ۹۵)

۸ آبان: استقلال ۱-۰ تراکتور: ارسلان مطهری ۵۴

۱۴ آبان: فجرسپاسی ۱-۱ استقلال: سیروان قربانی ۹۵/ کوین یامگا (پنالتی ۶۰)

۲۸ آبان: استقلال ۰-۰ نساجی

۳ آذر: گل‌گهر سیرجان ۰-۳ استقلال: انضباطی

۸ آذر: صنعت نفت ۱-۱ استقلال: مهدی حنفی (۸)/ امیرحسین حسین‌زاده (۳۹)

۱۳ آذر: استقلال ۰-۰ پرسپولیس

۱۸ آذر: پیکان ۰-۳ استقلال: سیاوش یزدانی (۳۱)، محمد دانشگر (۷۴) و ارسلان مطهری (۸۵)

۲۳ آذر: استقلال ۱-۰ سپاهان: جعفر سلمانی (۳۶)

۲۸ آذر (جام حذفی): استقلال ۱-۱ نود ارومیه (۴-۲ پنالتی‌ها): آرمان رمضانی (۸۸)/ سجاد طجرلو (۵۹)

۳ دی: پدیده ۰-۳ استقلال: جعفر سلمانی (۱۲)، رودی ژستد (۲۲) و آرمان رمضانی (۴۴)

۸ دی: استقلال ۱-۰ فولاد خوزستان: مهدی مهدی‌پور (۵۸)

۱۳ دی: آلومینیوم اراک ۱-۱ استقلال: میثم مجیدی (۹۲)/ کوین یامگا (۱۸پنالتی)

۱۸ دی: استقلال ۳-۲ مس رفسنجان: کوین یامگا (۷ و ۶۷ هر ۲ پنالتی)، امین قاسمی‌نژاد (۸۸)/ گادوین منشا (۳۵پناتی) و محمدرضا سلیمانی (۹۰)

۲۳ دی: نفت مسجدسلیمان ۰-۳ استقلال: امیرحسین حسین‌زاده (۱۶ و ۵۱) و کوین یامگا (۵۸)

۱۵ بهمن: هوادار ۱-۲ استقلال: محمدجواد محمدی (۳۹)/ رودی ژستد (۱۰پنالتی) و ارسلان مطهری (۸۳)

۱۹ بهمن (جام حذفی): پیکان ۰-۱ استقلال: ارسلان مطهری (۹۲وقت‌های اضافی)

۲۴ بهمن: استقلال ۱-۰ ذوب‌آهن اصفهان: کوین یامگا (۵۴)

۲۹ بهمن: تراکتور ۰-۱ استقلال: امیرحسین حسین‌زاده (۷۰)

۴ اسفند: استقلال ۱-۰ فجرسپاسی: جعفر سلمانی (۵۴)

۹ اسفند: نساجی ۰-۰ استقلال

۱۵ اسفند: استقلال ۲-۱ گل‌گهر: کوین یامگا (۴۵ و ۸۹پنالتی)/ مرتضی تبریزی (۵۴)

۲۰ اسفند: استقلال ۱-۰ صنعت نفت: امیرحسین حسین‌زاده (۳۲)

۲۶ اسفند: پرسپولیس ۱-۱ استقلال: علی نعمتی (۳۸)/ رودی ژستد (۸۱)

۱۶ فروردین: استقلال ۰-۰ پیکان

۲۲ فروردین (جام حذفی): استقلال ۰-۰ نساجی (۴-۵ پنالتی‌ها)

۱۴ اردیبهشت: سپاهان ۱-۱ استقلال: گئورگی گولسیانی (۱۴ پنالتی)/ محمد دانشگر (۶)

۱۹ اردیبهشت: استقلال ۱-۰ پدیده: آرمان رمضانی (۸۹)

۲۴ اردیبهشت: فولاد خوزستان ۱-۲ استقلال: علیرضا کوشکی (۹۳)/ امیرحسین حسین‌زاده (۵۳) و صالح حردانی (۷۳)

۲۹ اردیبهشت: استقلال ۰-۰ آلومینیوم اراک

۳ خرداد: مس رفسنجان ۰-۲ استقلال: امیرحسین حسین‌زاده (۴۸ و ۵۴)

۹ خرداد: استقلال ۰-۰ نفت مسجدسلیمان

اما حالا نوبت به آمار عملکرد استقلال در لیگ و جام حذفی می‌رسد. توجه داشته باشید که استقلال در یک بازی مقابل گل‌گهر با رای انضباطی سه بر صفر برنده شد. آبی‌ها ۶۳ درصد مسابقات خود را با برد پشت سر گذاشتند و تنها در ۳ درصد از بازی‌های‌شان شکست خوردند که مربوط به دیدار مقابل نساجی در جام حذفی است. رقابتی که استقلال در ضربات پنالتی واگذار کرد.

لیگ برتر: ۳۰ بازی، ۱۹ برد، ۱۱ مساوی و صفر باخت

جام حذفی: ۳ بازی، ۲ برد، یک باخت

مجموع: ۳۳ بازی، ۲۱ برد (۶۳ درصد)، ۱۱ مساوی و یک باخت (۳ درصد)

امتیاز: ۷۴ امتیاز (۲.۲۴)

استقلال با اختلافی اندک در خارج از خانه میانگین امتیازگیری بیشتری را داشته است. تنها باخت آنها در ورزشگاه آزادی حادث شد و البته به خاطر بازی کردن یک مسابقه بیشتر در خانه، ۲ امتیاز بیشتر را هم کسب کرده‌اند.

استقلال به عنوان میزبان (۱۷بازی): ۱۱ برد، پنج مساوی و یک باخت: ۳۸ امتیاز (۲.۲۳)

استقلال به عنوان میهمان (۱۶ بازی): ۱۰ برد، ۶ مساوی و صفر باخت: ۳۶ امتیاز (۲.۲۵)

۶ مسابقه علیرضا رضایی، ۸۱ دقیقه محمدرشید مظاهری و ۲۶ بازی به علاوه ۹ دقیقه سیدحسین حسینی. ۹ گل حسینی دریافت کرد و رضایی ۲ بار دروازه‌اش فرو ریخت. حسینی ۱۸ کلین‌شیت را به ثبت رساند و رضایی با احتساب جام حذفی به پنج کلین‌شیت رسید.

کلین‌شیت: ۲۳بار: ۲۱ بار در لیگ و ۲ بار در جام حذفی (۱۸ مرتبه حسینی و ۵ مرتبه علیرضا رضایی) (۶۹ درصد)

تنها ۱۱ بازیکن در این فصل برای استقلال موفق به گلزنی شدند. کوین یامگا با ۱۰ گل، آقای گل این فصل شد. امیرحسین حسین‌زاده با هشت گل در رده دوم ایستاد و ارسلان مطهری در کنار جعفر سلمانی با چهار گل مشترکا رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

گلزنان: جعفر سلمانی (۴)، کوین یامگا (۱۰)، ارسلان مطهری (۴)، امیرحسین حسین‌زاده (۸)، سیاوش یزدانی، محمد دانشگر (۲)، آرمان رمضانی (۳)، رودی ژستد (۳)، مهدی مهدی‌پور، امین قاسمی‌نژاد، صالح حردانی

بهترین گلزن: کوین یامگا ۱۰ گل

میانگین گلزنی و گل‌های دریافتی آبی‌ها هم نشان می‌دهد که آنها تیم گلزنی نبودند اما در عین حال به سخت‌ترین شکل ممکن گل می‌خوردند. پرگل‌ترین بازی استقلال پنج گل داشت و البته هفت دیدار آنها گلی در جریان مسابقه نداشت. سه پیروزی سه بر صفر هم باعث شد تا مقتدرانه‌ترین پیروزی استقلالی‌ها بدین شکل باشد.

گل زده: ۳۹ گل زده در لیگ/ ۲ گل زده در جام حذفی که می‌شود ۴۱ گل (۱.۲۴)

گل خورده: ۱۰ گل خورده در لیگ/ یک گل خورده در جام حذفی که می‌شود  ۱۱ گل (۰.۳۳)

بهترین برد: برد سه بر صفر مقابل پیکان، پدیده و نفت مسجدسلیمان

پرگل‌ترین بازی: استقلال ۳-۲ مس رفسنجان

کم‌گل‌ترین بازی: هفت بازی با نتیجه مساوی بدون گل

استقلال به وضوح در نیمه دوم گل‌های بیشتری به ثمر رساند ولی در بحث گل‌های خورده تقریبا بین هر ۲ نیمه توازن برقرار است. زودترین و دیرترین گل استقلال در این فصل در اصفهان به ثمر رسید.

آبی‌ها در دقیقه ۵۴ موفق شدند در این فصل چهار گل به ثمر برسانند تا این دقیقه تبدیل به دقیقه‌ی طلایی‌شان شود. در بازه زمانی ۴۶ تا ۶۰، ۱۱ گل به رقبا زدند تا این بازه، ترسناک‌ترین بازه‌شان باشد و در سوی دیگر بازه زمانی آخر بدترین ۱۵ دقیقه برای آبی‌پوشان پایتخت‌نشین است. آنها ۳۶ درصد گل‌های خود را در این زمان دریافت کرده‌اند.

گل‌های زده و خورده استقلال در نیمه اول: ۱۴ گل زده/ ۵ گل خورده

گل‌های زده و خورده استقلال در نیمه دوم و اوقات اضافه: ۲۴ گل زده/ ۶ گل خورده

زودترین گل زده: دقیقه ۶ محمد دانشگر به سپاهان در اصفهان

دیرترین گل زده: کوین یامگا دقیقه ۹۵ به ذوب‌آهن در اصفهان

گل‌های استقلال در بازه‌های ۱۵ دقیقه‌ای: ۰ تا ۱۵ (۴گل)، ۱۶ تا ۳۰ (۴ گل)، ۳۱ تا ۴۵ (۶گل)، ۴۶ تا ۶۰ (۱۱ گل)، ۶۱تا ۷۵ (۴گل)، ۷۶ تا آخر (۹گل)

گل‌های دریافتی استقلال در بازه‌های ۱۵ دقیقه‌ای: ۰ تا ۱۵ (۲گل)، ۱۶ تا ۳۰ (صفر گل)، ۳۱ تا ۴۵ (سه گل)، ۴۶ تا ۶۰ (۲گل)، ۶۱ تا ۷۵ (صفر گل)، ۷۶ تا آخر (چهار گل)

بهترین دقیقه: دقیقه ۵۴ با چهار گل/ بهترین بازه: ۴۶ تا ۶۰ با زدن ۱۱ گل (۲۸ درصد)/ بدترین بازه: ۷۶ تا پایان بازی(۴ گل - ۳۶درصد)

در پایان به روند آبی‌ها خواهیم پرداخت. هفت برد متوالی و چهار مسابقه بدون پیروزی برای قهرمان لیگ ثبت شد. آنها در بهمن‌ماه بهترین نمایش را داشتند و در فروردین، دوران تلخی را سپری کردند.

بهترین روند: هفت برد متوالی (۶ بازی لیگ و یک بازی جام حذفی که از ۱۸ دی شروع شد و تا ۹ اسفند ادامه داشت)

بدترین روند: چهار بازی بدون برد (سه مسابقه لیگ و یک بازی جام حذفی که از ۲۶ اسفند شروع شد و تا ۱۹ اردیبهشت ادامه یافت)

عملکرد استقلال در ماه‌های مختلف:

مهر (یک برد)، آبان (۲ برد و ۲ مساوی)، آذر (چهار برد و ۲ مساوی)، دی (چهار برد و یک مساوی)، بهمن (چهار برد)، اسفند (سه برد و ۲ مساوی)، فروردین (یک مساوی و یک باخت)، اردیبهشت (۲ برد و ۲ مساوی) خرداد (یک برد و یک مساوی).

بهترین ماه: بهمن با چهار پیروزی/ بدترین ماه: فروردین با ۲ بازی و صفر پیروزی و یک باخت و یک مساوی/ شلوغ‌ترین ماه: آذر با ۶ بازی/ خلوت‌ترین ماه: مهر با یک بازی

 

   

منبع: الف

کلیدواژه: امیرحسین حسین زاده برد و ۲ مساوی ارسلان مطهری آرمان رمضانی جعفر سلمانی محمد دانشگر استقلال ۰ ۰ جام حذفی استقلال ۱ ۰ ۱ ۱ استقلال جام حذفی ۰ ۳ استقلال کوین یامگا رودی ژستد ۲ استقلال یک باخت یک مساوی ترین ماه گل خورده ۴۶ تا ۶۰ چهار گل یک بازی گل زده ۶ بازی آبی ها ۳ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۰۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت جام‌حذفی؛ فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

جام حذفی در همه جای دنیا حساسیت و طراوت خاص خود را دارد. جام شگفتی‌ها و فرصتی برای تیم‌های کوچکتر که خود را برابر بزرگان نشان دهند، فرصتی برای رسیدن به آسیا از مسیر بسیار کوتاه‌تر!

جامی که هر مسابقه یک فینال است و حتی نایب قهرمان هم ندارد! هیچ فرصتی برای جبران اشتباه نیست و هر ساله بسیاری از بزرگان در همه جای دنیا قربانی تیم‌های گمنام می‌شوند.

به همین دلایل نمی‌توان از روی نام دو تیم روی حساسیت بازی‌های جام حذفی نمره داد. اتفاقا مسابقاتی که یک تیم بزرگ یک پای قضیه است، امکان شگفتی سازی بیشتری دارد و بازی‌هایی که دو تیم تقریباً هم‌سطح به مصاف هم می‌روند، اصلاً قابل پیش بینی نیست.

بعد از وقفه‌ای چند ماهه دوباره جام حذفی پنجشنبه و جمعه این هفته شاهد ۸ رقابت خواهد بود. ابتدا به برنامه بازی‌ها نگاه کنید.

پنجشنبه ۶ اردیبهشت

مس رفسنجان - پیکان تهران

جمعه ۷ اردیبهشت

مس کرمان - چادرملو اردکان

فجر شهید سپاسی شیراز - گل گهر سیرجان

هوادار تهران - مس سونگون ورزقان

آلومینیوم اراک - پرسپولیس

تراکتور تبریز - ذوب آهن اصفهان

ملوان بندر انزلی - سایپا تهران

آبی پوشان جنوب - فولاد مبارکه سپاهان

می‌بینید که رقابت‌های جام حذفی در این مرحله با بازی دو تیم لیگ برتری آغاز می‌شود. مس رفسنجان و پیکان که هر دو در دور برگشت لیگ برتر این روز‌ها در اوج هستند و بهترین شرایط فصل خود را سپری می‌کنند.

مس در مرحله قبل و عند الورود تیم‌های لیگ برتری به این تورنمنت استقلال مدعی و بزرگ، صدرنشین لیگ برتر را شکست داد و حذف کرد. محرم نویدکیا تنها مربی بدون باخت این فصل فوتبال ماست و عنایتی هم در آخرین بازی با یک شاهکار نتیجه را از شکست به مساوی عوض کرد.

در هفت بازی روز جمعه همه نگاه‌ها به اراک و تبریز خواهد بود. جایی که آلومینیوم باید از پرسپولیس پذیرایی کند. قرمز‌ها که مدافع عنوان قهرمانی هستند و با حذف رقیب انگیزه بیشتری برای تکرار قهرمانی دارند تا خود به تنهایی پرافتخارترین تیم تاریخ جام حذفی شوند.

با توجه به اتفاقاتی که در بازی لیگ آلومینیوم و استقلال در این ورزشگاه افتاد، شایعه شده بود که تماشاگران از حضور در مسابقه محروم هستند، اما اعلام شد اراکی‌ها شانس تماشای این بازی را دارند و حالا آلومینیوم روحیه بیشتری برای حذف پرسپولیس دارد. مجتبی حسینی که خود روی نیمکت پرسپولیس در لیگ دوازدهم نشسته بود!

اما بازی حساس در تبریز است. تقابل تراکتور با ذوب آهن، تراکتور که بعد از رفتن خمس اسیر حواشی بسیار شد و هنوز هم نقل محافل نقل و انتقالاتی در فوتبال است. همه مشکلات تراکتور از همین بازی شروع شد، همین ۱۰ روز قبل در لیگ در همین ورزشگاه یادگار امام ذوب آهن ۴ گل به تراکتور زد تا باعث و بانی رفتن خمس و به بحران رفتن میزبان شود!

از آن طرف ذوب آهن بعد از ۴ شکست خانگی طلسم فولادشهر را شکست و حالا با روحیه برای تکرار موفقیت می‌آید.

اما اگر فکر می‌کنید ۵ بازی دیگر این مرحله جذابیتی کمتر از این سه بازی دارد اشتباه کرده‌اید! مس کرمان میزبان چادرملو اردکان است. دو تیمی که در لیگ آزادگان این فصل رقابتی سنگین داشتند و چادر ملو مدعی جدی صعود به لیگ برتر در بالای جدول است. گل گهر، هوادار، ملوان و سپاهان هم چهار تیم لیگ برتری دیگری هستند که باید ریسک بازی با یک تیم از دسته پایین‌تر را به جان بخرند. به خصوص سپاهان که در خانه رقیب گمنام‌تری نسبت به سایرین باید بازی کند. سپاهان که این فصل تا اعماق بحران فرو رفت، اما با دو برد متوالی تا حدودی احیا شده است. شکی نیست شکست در خانه آبی پوشان جنوب می‌تواند سپاهان را به کما ببرد!

تقابل ملوان و سایپا هم از آن بازی‌های خاطره انگیز و نوستالژیک فوتبال است. سایپا که تا ۲ فصل قبل پای ثابت لیگ برتر در تمام ادوار بود و حالا در لیگ آزادگان روزگار می‌گذراند. سایپاکه سابقه قهرمانی در جام حذفی و رفتن به آسیا را هم دارد، درست مثل ملوان که تا قبل از ظهور سپاهان پرافتخارترین تیم شهرستانی در جام حذفی با سه قهرمانی بود و از همین مسیر به آسیا رفته است.

گل گهر باید در شیراز به مصاف فجر سپاسی برود که در کنار خیبر خرم آباد، جدی‌ترین کاندیدا‌های صعود به لیگ برتر فصل بعد هستند. نماینده همیشگی شیراز در لیگ برتر که حالا جایش در سطح اول فوتبال خالی است.

هوادار هم در خانه پذیرای مس سونگون خواهد بود. تیمی که در سال‌های اخیر حرف و حدیث‌های زیادی از اراده آن‌ها برای حضور در بالاترین سطح فوتبال شنیده‌ایم. چه فرصتی بهتر از جام حذفی برای خودنمایی و درخشش!

خلاصه اینکه آخر این هفته اگرچه لیگ نداریم، اما چنته فوتبال از بازی‌های حساس و جذاب خالی نخواهد بود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال/ سپاهان صعود کرد، پرسپولیس حذف شد
  • رونمایی از ۸ تیم پایانی جام‌حذفی
  • سپاهان نزدیک‌تر از همیشه به جام قهرمانی
  • نتایج یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال؛ صعود سپاهان، حذف پرسپولیس 
  • خلاصه بازی سپاهان و استقلال ملاثانی + فیلم
  • جام حذفی فوتبال / رستگاری ملوان در دقیقه ۱۱۹
  • چادرملو؛ اولین نماینده لیگ یک در جمع ۸ تیم برتر جام حذفی
  • استقلال ملاثانی به دنبال شگفتی‌سازی دیگری در جام حذفی
  • بازگشت جام‌حذفی؛ فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال
  • هوشمند: پرسپولیس و استقلال کار سختی برابر نساجی دارند